Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

free hosting

Free Hosting

low price

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε πτήση Αθήνα – Ηράκλειο

Τρόμος στον αέρα για επιβάτες της πτήσης ΟΑ 314 της Aegean Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου.

Πέντε λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους, επιβάτες παρατήρησαν καπνούς στην καμπίνα ακούγοντας συγχρόνως έναν δυνατό θόρυβο και ξεκίνησαν να φωνάζουν «φωτιά».

Οι επαγγελματίες της πτήσης προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους τρομοκρατημένους επιβάτες, ζητώντας τους να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Το αεροσκάφος αναγκάστηκε σε προσγείωση πίσω στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο κόσμος επιβιβάστηκε με ασφάλεια σε ένα άλλο αεροσκάφος της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να αναχωρήσει στα επόμενα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DNews, παρατηρήθηκε έντονη οσμή από τον κλιματισμό και ενώ η απογείωση σημειώθηκε στις 13:55, η προσγείωση ήταν άμεση (14:15) ώστε να αντιμετωπιστεί το συμβάν.

Οι επιβάτες άλλαξαν αεροσκάφος και απογειώθηκαν με ασφάλεια στις 15:30, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αναφορικά με την οσμή που παρατηρήθηκε, θεωρείται πιθανό να οφείλεται στην ιδιαίτερα αυξημένη θερμοκρασία, σε συνδυασμό με την υγρασία που ενδέχεται να προκαλέσουν τέτοια φαινόμενα.

πηγή: dikaiologitika.gr

The post Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε πτήση Αθήνα – Ηράκλειο appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/2V2zm03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Σχέδιο δημιουργίας πολιτιστικής διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και ωρίμανση Πολιτιστικής Διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου», η οποία θα λειτουργήσει πιλοτικά και ως υπό...

Σελίδες