Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

free hosting

Free Hosting

low price

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ρωσία: Αυξάνεται η ζήτηση για τις πτήσεις προς την Ελλάδα

Αυξάνεται η ζήτηση για Ελλάδα στη ρωσική αγορά από τα μέσα Ιουλίου και μετά, ωστόσο, δεν γίνεται λόγος για υψηλή ζήτηση, καθώς παραμένει το κύριο πρόβλημα, που είναι η έλλειψη ναυλωμένων πτήσεων.

Αυτό αναφέρουν εκπρόσωποι τουρ οπερέιτορ στην ιστοσελίδα του Συλλόγου τους, ATOR.

“Στις αρχές Ιουλίου, η ζήτηση ήταν χαμηλότερη από το αναμενόμενο, αλλά από τα μέσα του μήνα έχουμε δει μια σημαντική αύξηση των πωλήσεων και των αιτήσεων για εκδρομές στην Ελλάδα”, ανέφερε εκπρόσωπος από το Russian Express. ‘Εσπευσε, όμως, να προσθέσει ότι εφόσον δεν αποκατασταθούν οι τσάρτερ πτήσεις ώστε να μειωθεί το κόστος της πτήσης δεν πρόκειται να υπάρξει υψηλή ζήτηση.

Ανάλογη γνώμη διατύπωσαν εκπρόσωποι και άλλων τουρ οπερέιτορ στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι από τι1 24 Ιουλίου ο αριθμός των τακτικών πτήσεων αυξήθηκε σε επτά την εβδομάδα (από 5) από τη Ρωσία προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν καθημερινές τακτικές πτήσεις από Μόσχα προς Αθήνα, από Μόσχα προς Ρόδο και Κέρκυρα (4 πτήσεις την εβδομάδα σε κάθε διαδρομή), καθώς και προς Άραξο και Ζάκυνθο. Υπάρχουν επίσης περιφερειακές πτήσεις προς Θεσσαλονίκη.

Από τη Μόσχα προς την Αθήνα με επιστροφή τα εισιτήρια κοστίζουν λίγο περισσότερο από 35 χιλιάδες ρούβλια, για μια πτήση από τη Μόσχα προς τη Ρόδο και πίσω περίπου 30 χιλιάδες ρούβλια και περίπου 29.000 ρούβλια στη διαδρομή Μόσχα – Κέρκυρα – Μόσχα.

πηγή tornosnews.gr

The post Ρωσία: Αυξάνεται η ζήτηση για τις πτήσεις προς την Ελλάδα appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/2WoAH1q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Σχέδιο δημιουργίας πολιτιστικής διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και ωρίμανση Πολιτιστικής Διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου», η οποία θα λειτουργήσει πιλοτικά και ως υπό...

Σελίδες