Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Δυναμική παρουσία της ΥΠΑ στη ΔΕΘ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην 85η ΔΕΘ και την επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο περίπτερο της ΥΠΑ.

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Γεώργιος Δριτσάκος υποδέχτηκε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Υφυπουργό αρμόδιο για τις Υποδομές κ. Γεώργιο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Ιωάννη Ξιφαρά.
Το περίπτερο της ΥΠΑ στη ΔΕΘ «ταξιδεύει» τους επισκέπτες παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αερομεταφορών, δίνοντας έμφαση στις κορυφαίου επίπεδου υπηρεσίες αεροναυτιλίας, λειτουργίας και διαχείρισης αερολιμένων που παρέχονται στην Ελλάδα.

Επίσης στο περίπτερο της ΥΠΑ οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν, για το νευραλγικό τομέα της ασφάλειας πτήσεων, τις νέες υποδομές, τα νέα συστήματα αεροναυτιλίας, τα νέα μικρά και μεγάλα έργα τα οποία συμβάλουν στην ενίσχυση ασφάλειας των πτήσεων στη χώρα μας, για τα νέα σύγχρονα ραδιοβοηθήματα με τα οποία ενισχύονται τα ελληνικά αεροδρόμια καθώς και για την εναέρια κυκλοφορία.

The post Δυναμική παρουσία της ΥΠΑ στη ΔΕΘ appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/3hIsrRH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη Προφανώς, υπάρχουν πολύ περισσότερα από 10 τουριστικά αξιοθέατα στη Ζυρίχη...

Σελίδες