Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Πετυχημένη τουριστική περίοδος για την Ελαφόνησο

Με τις πληρότητες να υπερβαίνουν αυτό το διάστημα το 50% , η Ελαφόνησος καταγράφει μια ακόμα επιτυχημένη τουριστική περίοδο, με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ δεν έλειψαν και πάλι εφέτος οι προτιμήσεις για τον προορισμό από διασημότητες από το χώρο της επιχειρηματικότητας και του θεάματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με το Google trends, το εξάμηνο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, παρατηρήθηκε κατακόρυφη αύξηση των αναζητήσεων από Αμερική και Κύπρο για την Ελαφόνησο, ενώ σταθερά παρέμειναν οι αντίστοιχες διαδικτυακές προσεγγίσεις από τις βασικές αγορές του νησιού.

Συγκεκριμένα, στο πεδίο που αφορά τις τάσεις για τα ταξίδια ανά χώρα τόσο οι κοντινές χώρες, όπως η Κύπρος και η Σλοβενία, όσο και πέρα από τον Ατλαντικό, χώρες όπως ΗΠΑ και Καναδάς, αναζήτησαν την Ελαφόνησο.

«Η συστηματική προβολή της Ελαφονήσου στην Αμερική μέσα από δημοσιεύματα, οι διαδικτυακές συναντήσεις της Τουριστικής Επιτροπής με tour operators και bloggers, αλλά και η παρουσία της μέσω του portofolio της MTC GROUP στην ASTA International, δημιούργησαν «κίνηση» για τον προορισμό με τις προοπτικές για την επόμενη τουριστική περίοδο να προοιωνίζονται επίσης θετικές», σύμφωνα με δηλώσεις της Δημάρχου Έφης Λιάρου.

The post Πετυχημένη τουριστική περίοδος για την Ελαφόνησο appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/3u6nsPV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη Προφανώς, υπάρχουν πολύ περισσότερα από 10 τουριστικά αξιοθέατα στη Ζυρίχη , αλλ...

Σελίδες