Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Χίθροου: Χάος λόγω προβλήματος στον έλεγχο ηλεκτρονικού διαβατηρίου

Χάος επικράτησε στο Χίθροου του Λονδίνου την Παρασκευή όπου μεγάλες ουρές γέμισαν αίθουσες μετανάστευσης και μερικές οι επιβάτες κρατήθηκαν σε αεροσκάφη μέχρι να υπάρχει χώρος μέσα διαθέσιμος, λόγω προβλήματος στις πύλες ηλεκτρονικού διαβατηρίου. 

Το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι είχε τεχνικό πρόβλημα επηρεασμένες ηλεκτρονικές πύλες σε έναν αριθμό θυρών εισόδου.

«Το ζήτημα εντοπίστηκε γρήγορα και τώρα έχει εντοπιστεί λύθηκε», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. Ένας επιβάτης στο Χίθροου είπε ότι επικρατούσε ένα χάος στο τερματικό, με τον κόσμο να περιμένει στην ουρά και η υπομονή να εξαντλείται γρήγορα. Οι ηλεκτρονικές πύλες στελεχώνονται και λειτουργούν από τα σύνορα της Βρετανίας Force, τμήμα του υπουργείου Εσωτερικών.

Οι επιβάτες στο Χίθροου είχαν ήδη υποστεί αναμονή σε μεγάλες ουρές αυτό το καλοκαίρι καθώς το προσωπικό δυσκολευόταν να επεξεργαστεί την τεκμηρίωση για τον COVID-19 εκτός από διαβατήρια και θεωρήσεις.

The post Χίθροου: Χάος λόγω προβλήματος στον έλεγχο ηλεκτρονικού διαβατηρίου appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/3obCiU4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη Προφανώς, υπάρχουν πολύ περισσότερα από 10 τουριστικά αξιοθέατα στη Ζυρίχη...

Σελίδες