Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Boeing: Η Κίνα θα χρειαστεί 8.700 νέα αεροπλάνα μέχρι το 2040

Η Boeing αναβάθμισε τις 20ετείς εκτιμήσεις της για την κινεζική αεροπορική αγορά, προβλέποντας ότι η χώρα θα χρειαστεί 8.700 νέα αεροπλάνα, αξίας 1,47 τρισ. δολαρίων μέχρι το 2040, για να καλύψει την αύξηση της ζήτησης για αεροπορικά ταξίδια.

Η προηγούμενη πρόβλεψη της Boeing έκανε λόγο για 8.600 αεροπλάνα.

Επισημαίνοντας ότι η κινεζική αγορά έχει δείξει ανθεκτικότητα στη διάρκεια της πανδημίας, η κατασκευάστρια εταιρεία αεροπλάνων, στις ετήσιες εκτιμήσεις της για την αγορά, τόνισε πως οι ευκαιρίες στην αγορά για τις εμπορικές αεροπορικές δραστηριότητες στην περιοχή, ανέρχονται σε 1,8 τρισ. δολάρια σχεδόν.

“Η ταχεία ανάκαμψη της κινεζικής εγχώριας κίνησης στη διάρκεια της πανδημίας, υποδηλώνει την υποκείμενο ισχύ και ανθεκτικότητα της αγοράς”, ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Boeing Commercial Airplanes για την Κίνα, Richard Wynne.

“Επιπλέον, υπάρχουν υποσχόμενες ευκαιρίες για τη σημαντική επέκταση των διεθνών δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων και της ικανότητας αεροπορικής μεταφοράς”, πρόσθεσε.

The post Boeing: Η Κίνα θα χρειαστεί 8.700 νέα αεροπλάνα μέχρι το 2040 appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/3u6TQ52

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη Προφανώς, υπάρχουν πολύ περισσότερα από 10 τουριστικά αξιοθέατα στη Ζυρίχη , αλλ...

Σελίδες