Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Αίτηση πτώχευσης υπέβαλε η Orange2fly

Aίτηση πτώχευσης κατέθεσε η Orange2fly στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, μια αεροπορική εταιρεία που εκτελούσε ναυλωμένες πτήσεις (charter) και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 από την Κυπριακή επενδυτική εταιρία Esperius LTD, διαθέτει τέσσερα Airbus A320-232 κι εμφανίζει κατά τη χρήση του 2020 κύκλο εργασιών 11,5 εκατ. ευρώ και καθαρές ζημίες 3,7 εκατ. ευρώ. Παρουσιάζει συσσωρευμένες ζημίες 9,5 εκατ. ευρώ, υποχρεώσεις 11,6 εκατ. ευρώ, αλλά μηδενικό τραπεζικό δανεισμό. Από το 2016 είχε πάνω από 1.400.000 επιβάτες.

Σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ρευστότητας είχε καταθέσει αίτηση για τραπεζικό δάνειο ύψους 8 εκατ. ευρώ, η οποία όμως δεν εγκρίθηκε. Επιπλέον η Orange2fly ήταν μεταξύ των 6 μικρών αεροπορικών εταιρειών της χώρας που είχαν πέρυσι υποβάλει αίτημα κρατικής στήριξης προς την κυβέρνηση, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη δραστική μείωση της επιβατικής κίνησης.

The post Αίτηση πτώχευσης υπέβαλε η Orange2fly appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/3kymSax

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη

Τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Ζυρίχη Προφανώς, υπάρχουν πολύ περισσότερα από 10 τουριστικά αξιοθέατα στη Ζυρίχη , αλλ...

Σελίδες