Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

free hosting

Free Hosting

low price

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Πτήσεις εσωτερικού μόνο για εμβολιασμένους προτείνει ο Φάουτσι

Καθιέρωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού ως προϋπόθεση για τις πτήσεις εσωτερικού στις ΗΠΑ πρότεινε ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι.

Σε συνέντευξή του στο MSNBC ο Φάουτσι δήλωσε πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να καταστήσει τον εμβολιασμό κατά Covid-19 υποχρεωτικό για πτήσεις εσωτερικού, καθώς αυτό θα αποτελούσε ένα ακόμη κίνητρο για τον εμβολιασμό των πολιτών. «Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη» ανέφερε.

Ερωτηθείς σχετικά ο Φάουτσι απέφυγε να απαντήσει αν έχει κάνει μία τέτοια σύσταση στον Αμερικανό πόεδρο Τζο Μπάιντεν. Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του, όταν του ζητήθηκε σχόλιο για το θέμα, παρέπεμψε στη δήλωση του Μπάιντεν στο ABC News την περασμένη εβδομάδα: «Έχει ληφθεί υπόψη, αλλά η σύσταση που έχω λάβει, δεν είναι απαραίτητη» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο ταξιδιωτικός κλάδος εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιβολή ενός τέτοιου μέτρου, όταν ο Φόυτσι είχε διατυπώσει παρόμοια πρόταση τον Σεπτέμβριο.

Oι επιβάτες των ΗΠΑ πρέπει να φορούν μάσκες στη διάρκεια των πτήσεων, ενω οι διεθνείς ταξιδιώτες πρέπει επίσης να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και αρνητικό τεστ Covid για να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ.

The post Πτήσεις εσωτερικού μόνο για εμβολιασμένους προτείνει ο Φάουτσι appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/3Eyf92S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Βασίλης Κικίλιας: «Με το νέο αθλητικό ξενοδοχείο στη Λήμνο επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο»

Στα εγκαίνια της νέας επένδυσης της Apollo Travel Group, στη Λήμνο, παραβρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.«Η Ελλάδα αποδεικνύει...

Σελίδες