Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

free hosting

Free Hosting

low price

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

SF Airlines: 68 (!) αεροσκάφη για μεταφορά εμπορευμάτων

H SF Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία μεταφοράς εμπορευμάτων στην Κίνα, έχει διευρύνει το στόλο των μεταφορικών αεροσκαφών της σε 68 αεροσκάφη.

Η αύξηση του αριθμού των αεροσκαφών έγινε προκειμένου να εξυπηρετήσει τις μεγάλες ανάγκες διαχείρισης εμπορευμάτων για την κορύφωση της σχετικής ζήτησης, κατά τον επικείμενο εορτασμό του Φεστιβάλ της Άνοιξης, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία.

Ένα αεροσκάφος μεταφοράς εμπορευμάτων ευρείας ατράκτου B767-300 εντάχθηκε στον αεροπορικό στόλο της SF Airlines, υποστηρίζοντας τις δυνατότητες μεταφοράς εμπορευμάτων σε διεθνείς εμπορικούς προορισμούς, κατά την περίοδο κλιμάκωσης της ζήτησης.

Μέχρι τώρα, η SF Airlines έχει οργανώσει ένα παγκόσμιο δίκτυο αερομεταφοράς εμπορευμάτων με 84 προορισμούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της Κίνας, ενώ ο στόλος των αεροσκαφών μεταφοράς εμπορευμάτων που διαθέτει, αποτελείται από αεροσκάφη μικρής, μεσαίας και μεγάλης μεταφορικής ικανότητας, με αντίστοιχες επιχειρησιακές εμβέλειες. Η έδρα της αναφερόμενης αεροπορικής εταιρίας, βρίσκεται στην πόλη Σεντσέν της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ στα νότια της Κίνας, ενώ η SF Airlines είναι η θυγατρική αεροπορική εταιρία του κινεζικού κολοσσού υπηρεσιών ταχυμεταφοράς δεμάτων SF Express.

Η SF Airlines διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών μεταφοράς εμπορευμάτων στην Κίνα, ενώ διευρύνει συνεχώς τις ικανότητες αερομεταφοράς εμπορευμάτων που διαθέτει, με την ένταξη στον αεροπορικό στόλο της, επτά νέων αεροσκαφών το 2021.

The post SF Airlines: 68 (!) αεροσκάφη για μεταφορά εμπορευμάτων appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/3J4Uebd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Βασίλης Κικίλιας: «Με το νέο αθλητικό ξενοδοχείο στη Λήμνο επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο»

Στα εγκαίνια της νέας επένδυσης της Apollo Travel Group, στη Λήμνο, παραβρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.«Η Ελλάδα αποδεικνύει...

Σελίδες