Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

free hosting

Free Hosting

low price

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Η Ε.Ε. κλείνει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά αεροσκάφη

«Σφίγγει» τον κλοιό των κυρώσεων στη Μόσχα η Ε.Ε., με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να ανακοινώνει οτι η Ένωση κλείνει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά αεροσκάφη και θα χρηματοδοτήσει για πρώτη φορά την αγορά όπλων και παράδοση όπλων στην Ουκρανία.

«H E.E. θα χρηματοδοτήσει για πρώτη φορά την αγορά και την παράδοση όπλων και άλλου εξοπλισμού σε μια χώρα που δέχεται επίθεση ανέφερε συγκεκριμένα σε κοινή δήλωση που έκανε με τον Ύπατο Εκπρόσωπο Ζοζέπ Μπορέλ.

Όπως είπε, τα ρωσικά αεροσκάφη, «συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών τζετ ολιγαρχών δεν θα μπορούν να προσγειωθούν, να απογειωθούν ή να πετάξουν πάνω από το έδαφος της Ε.Ε».

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως θα απαγορευθεί «η μηχανή μέσων ενημέρωσης του Κρεμλίνου στην Ε.Ε.». «Τα κρατικά Russia Today, Sputnik και οι θυγατρικές τους, δεν θα διαδίδουν τα ψέματά τους για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο του Πούτιν» σημείωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως η Ένωση αναπτύσσει εργαλεία για την απαγόρευση της «τοξικής και επιβλαβούς παραπληροφόρησης».

The post Η Ε.Ε. κλείνει τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά αεροσκάφη appeared first on Airnews.from Airnews https://ift.tt/kfzT4XO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Σχέδιο δημιουργίας πολιτιστικής διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και ωρίμανση Πολιτιστικής Διαδρομής στην πόλη του Ηρακλείου», η οποία θα λειτουργήσει πιλοτικά και ως υπό...

Σελίδες