Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

free hosting

Free Hosting

low price

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ισραήλ: Τέλος στα υποχρεωτικά τεστ Covid στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ | Τι αλλάζει

Ισραήλ: Τέλος στα υποχρεωτικά τεστ Covid στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ | Τι αλλάζει

Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι βάζει τέλος στα υποχρεωτικά τεστ Covid-19 για τις αφίξεις στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ. Ωστόσο, οι ξένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό τεστ από τη χώρα τους, προτού επιβιβαστούν σε πτήσεις προς τη χώρα.
Το υπουργείο Υγείας είπε ότι η διενέργεια τεστ στο Μπεν Γκουριόν δεν θα απαιτείται πλέον από τις 20 Μαΐου. Για την απόφαση αυτή, επικαλέστηκε τη μείωση στον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων, από πάνω από 6.000 σε λιγότερα από 2.000 τον τελευταίο μήνα.
Από την Τρίτη, οι ξένοι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέγουν να υποβληθούν σε ένα rapid test εντός 24 ωρών από την αναχώρησή τους για το Ισραήλ, πάρα σε ένα τεστ PCR, εντός 72 ωρών από το ταξίδι τους, που απαιτείται αυτήν τη στιγμή, επισημαίνει, σε μια ανακοίνωση, το υπουργείο.
Από την 1η Μαρτίου, το Ισραήλ δεν απαιτεί από τους πολίτες του να υποβάλλονται σε τεστ για την Covid-19 προτού επιβιβαστούν σε μια πτήση για την πατρίδα τους.
Source: tourismtoday.gr

Original article: Ισραήλ: Τέλος στα υποχρεωτικά τεστ Covid στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ | Τι αλλάζει.source https://travel-tourism.news-24.gr/%ce%b9%cf%83%cf%81%ce%b1%ce%ae%ce%bb-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-covid-%cf%83%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Βασίλης Κικίλιας: «Με το νέο αθλητικό ξενοδοχείο στη Λήμνο επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο»

Στα εγκαίνια της νέας επένδυσης της Apollo Travel Group, στη Λήμνο, παραβρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.«Η Ελλάδα αποδεικνύει...

Σελίδες