Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

low price

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΗΠΑ: Το υπουργείο Μεταφορών προτείνει νέους κανόνες αποζημίωσης για ακυρωμένες πτήσεις

ΗΠΑ: Το υπουργείο Μεταφορών προτείνει νέους κανόνες αποζημίωσης για ακυρωμένες πτήσεις

Τις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες ένας ταξιδιώτης δικαιούται αποζημίωση σε περίπτωση δυσλειτουργίας της πτήσης του εξειδικεύει το αμερικανικό υπουργείο Μεταφορών, σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει ότι οι ταξιδιώτες που ταλαιπωρούνται από πολύωρες καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων θα αποζημιώνονται.
Ενώ μια ακύρωση είναι φαινομενικά αυτονόητη, μια καθυστέρηση άνω των τριών ωρών για τις εσωτερικές πτήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ή άνω των έξι ωρών για τις διεθνείς πτήσεις δίνει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων στον ταξιδιώτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ρυθμιστικής αρχής. Επιπλέον, η επιστροφή χρημάτων είναι εγγυημένη εάν αλλάξει το αεροδρόμιο άφιξης ή αναχώρησης, αυξηθεί ο αριθμός των συνδέσεων ή αλλάξει το αεροσκάφος με άλλο του οποίου το επίπεδο εξυπηρέτησης δεν είναι ανάλογο.
“Όταν οι Αμερικανοί αγοράζουν ένα αεροπορικό εισιτήριο, θα πρέπει να φτάνουν στον προορισμό τους με ασφάλεια, αξιοπιστία και οικονομικά. Αυτός ο νέος προτεινόμενος κανόνας θα προστατεύσει τα δικαιώματα των ταξιδιωτών και θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι λαμβάνουν εγκαίρως τις επιστροφές χρημάτων που τους αξίζουν από τις αεροπορικές εταιρίες”, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ, Pete Buttigieg.
Οι βελτιωμένες ρυθμίσεις για την προστασία των ταξιδιωτών ακολουθούν την αύξηση των αιτημάτων επιστροφής χρημάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ειδικότερα, ο αριθμός των αναφορών που σχετίζονται με την επιστροφή χρημάτων αυξήθηκε σχεδόν κατά 67 φορές σε 105.292 από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021, από 1.574 το 2019, σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Μεταφορών.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες κατάργησαν τα έξοδα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων και τους περιορισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, οι ταξιδιώτες αντιμετώπισαν δυσκολίες να λάβουν επιστροφή χρημάτων σε μετρητά, έναντι κουπονιού. Τα προβλήματα ήταν πιο έντονα με τους ξένους αερομεταφορείς, οι οποίοι υπόκεινται στους νέους κανόνες του υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ. Τους τελευταίους μήνες, ορισμένες αεροπορικές εταιρίες επανέφεραν τους περιορισμούς αλλαγής και ακύρωσης εισιτηρίων, ιδίως για τις φθηνότερες κατηγορίες ναύλων.
Το αμερικανικό υπουργείο θα πραγματοποιήσει δημόσια συνεδρίαση σχετικά με τους προτεινόμενους κανόνες στις 22 Αυγούστου και η περίοδος υποβολής δημόσιων σχολίων είναι ανοικτή για 90 ημέρες.

Post Views:
1

Source: money-tourism.gr

Original article: ΗΠΑ: Το υπουργείο Μεταφορών προτείνει νέους κανόνες αποζημίωσης για ακυρωμένες πτήσεις.source https://travel-tourism.news-24.gr/%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%cf%8e%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αεροπορικα εισητηρια

αεροπορικα εισητηρια
αεροπορικα εισητηρια

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Ποια χώρα της ΕΕ κάνει υποχρεωτικές τις μάσκες και στις πτήσεις από τον Οκτώβριο

Το πρώτο βήμα την ενίσχυση των εθνικών περιορισμών για τον κορωνοϊό κάνει η Γερμανία, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει ένα κύμα λοιμώξεων το ...

Σελίδες