Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

low price

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 

Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 

Σε νέες δωρεές προχώρησαν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για την ενίσχυση νοσοκομείων και άλλων δομών της χώρας.
Ειδικότερα, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ αποδέχθηκε νέα δωρεά ειδών ιματισμού (σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια) από το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki.
Το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας (Νοσοκομειακή μονάδα Άργους) αποδέχθηκε δωρεά ιματισμού (παπλώματα, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες) από το ξενοδοχείο Park Hotel. 
Ο Δήμος Ίου αποδέχθηκε δωρεά ποσού 7.500 ευρώ της εταιρείας 105 Ανώνυμη Τουριστική Εταιρεία ΕΚΜ Ακινήτων (δωρεά από οικογένεια Μιχαλόπουλου) για το κέντρο υγείας του νησιού.
Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αποδέχθηκε δωρεά από την εταιρεία ΙΚΟS MONΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, 2 ηλεκτρονικών υπολογιστών για το κεντρικό λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης /Β’ Λ/ΤΑ Μουδανιών.
Source: tornosnews.gr

Original article: Νέες δωρεές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις .source https://travel-tourism.news-24.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9-5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αεροπορικα εισητηρια

αεροπορικα εισητηρια
αεροπορικα εισητηρια

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Ποια χώρα της ΕΕ κάνει υποχρεωτικές τις μάσκες και στις πτήσεις από τον Οκτώβριο

Το πρώτο βήμα την ενίσχυση των εθνικών περιορισμών για τον κορωνοϊό κάνει η Γερμανία, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει ένα κύμα λοιμώξεων το ...

Σελίδες