Ενημέρωση!!

Tο blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. όσοι βρεθείτε εδώ κατά λάθος σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα link που βρίσκονται στα άρθρα για την ενημέρωση σας. ευχαριστούμε

free hosting

Free Hosting

low price

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Google : Η Αθήνα στην πεντάδα των κορυφαίων προορισμών για ταξίδια στην Ευρώπη

Google : Η Αθήνα στην πεντάδα των κορυφαίων προορισμών για ταξίδια στην Ευρώπη

Η Αθήνα βρίσκεται στις πέντε κορυφαίους προορισμούς πόλεων που αναζητούν οι άνθρωποι για να ταξιδέψουν φέτος.
Αυτό προέκυψε από την πλατφόρμα Google Flights, διαπιστώνοντας μάλιστα ότι πέντε στους 20 προορισμούς βρίσκονται στην Ευρώπη.
Οι υπόλοιποι προορισμοί είναι το Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη και Λισαβόνα. Η Google το χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» τάση σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2021, όταν το Κανκούν ήταν η μόνη διεθνής πόλη στη λίστα.
Εξετάζοντας τις αναζητήσεις στις Η.Π.Α. από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Απριλίου για τις πτήσεις που αναχωρούν από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, το Ορλάντο ήταν στην κορυφή της λίστας, ενώ το Λας Βέγκας και η Νέα Υόρκη ήταν στην πρώτη πεντάδα. Το Κανκούν ήταν το Νο. 2, ενώ το Παρίσι, στο Νο. 7, ήταν ο κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός.
Αύξηση στις αναζητήσεις ανανέωσης διαβατηρίου
Οι αναζητήσεις για ραντεβού ανανέωσης διαβατηρίων αυξήθηκαν περισσότερο από 300% κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2022, υποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι θέλουν να πάνε στο εξωτερικό — και ίσως ανακάλυψαν ότι τα διαβατήριά τους είχαν λήξει.
Προτιμώμενη διαμονή
Η Google διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να ξοδεύουν περισσότερα για ταξίδια. Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στα “πολυτελή ξενοδοχεία” πάνω από τα επίπεδα του 2019 και τα “πολυτελή ξενοδοχεία κοντά μου” καταγράφουν διπλάσιο ποσοστό από αυτό που ήταν στις αρχές του 2019.
Παράλληλα, η Google διαπίστωσε ότι οι αναζητήσεις glamping, οι οποίες έγιναν για πρώτη φορά δημοφιλείς το 2020, συνέχισαν να εμφανίζονται, με τις πολιτείες με θερμότερο καιρό (Φλόριντα, Τέξας, Καλιφόρνια, Τζόρτζια και Τενεσί) να είναι οι πιο δημοφιλείς για glamping, σύμφωνα με δεδομένα αναζήτησης.
Άλλες τάσεις που παρατήρησε η Google είναι ότι οι αναζητήσεις για “προορισμούς ταξιδιών για κορίτσια” αυξήθηκαν περισσότερο από 300%.
Επίσης οι “καλές ιδέες για μπάτσελορ πάρτι” αυξήθηκαν περισσότερο από 200% και οι “κρουαζιέρες για single” αυξήθηκαν περισσότερο από 250%.
Τέλος, οι μελλοντικοί γονείς είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν: οι «καλύτεροι προορισμοί για babymoon στις ΗΠΑ» αυξήθηκαν περισσότερο από 170%.
Source: tourismtoday.gr

Original article: Google : Η Αθήνα στην πεντάδα των κορυφαίων προορισμών για ταξίδια στην Ευρώπη.source https://travel-tourism.news-24.gr/google-%ce%b7-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημέρωση!!

Το blog χρησιμοποιείται για εκπαιδευτική και προσωπική χρήση. παρακαλείστε να αποχωρήσετε !!! Εδω δεν θα βρειτε κατι χρησιμο, Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

ads

Βασίλης Κικίλιας: «Με το νέο αθλητικό ξενοδοχείο στη Λήμνο επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο»

Στα εγκαίνια της νέας επένδυσης της Apollo Travel Group, στη Λήμνο, παραβρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.«Η Ελλάδα αποδεικνύει...

Σελίδες